Isnin, 23 Februari 2015

Doorgift Felt : Bekas Tisu 30 Sen

Assalamua'laikum,

Hai korang!!!!....

Saya dah mula siapkan tempahan untuk majlis bulan Mac. Customer request sarung untuk isi tisu 30sen tu, beliau tertarik lepas tengok bekas tisu tu sebagai doorgift majlis kahwin saya yang lepas. Lain dari yang lain la kan, elok sangat bagi tisu time majlis kawen ni, tisu boleh guna, bekas comel pulak boleh disimpan letak dalam handbag. Cantik!!.. Cantik!!...






Dah selamat pos... Alhamdulillah ☺
Simple, tapi sangat cantik dan berguna kan.... customer request mix warna sebab tak nak jemu tengok... ☺ Selalunya tempahan sarung tisu ni tak termasuk tisu tau, tapi kali ni customer ni request caj sekali dengan letak tisu siap-siap sebab tak nak kelam kabut nak letak tisu nanti. Maklum la, pengantin 2 hari nak majlis baru nak balik kampung. Memang banyak benda nak kena urus la kan. 
Kalau korang nak tempah apa-apa doorgift untuk apa-apa majlis, boleh email mierahandmade@gmail.com atau Wassup 011-39493214 atau SMS 012-5333879
In Shaa Allah, harga murah dan berbaloi saya bagi ☺

Terima kasih sudi singgah!!!.
Babai Korang!!!! (^___^")y

Tiada ulasan:

Catat Ulasan