Isnin, 5 Ogos 2013

Kreaxions Machine ( Mesin untuk potong Felt )


Assalamua'laikum,...
Haiii... korang... (>___<)v

Harini nak citer pasal mesin baru beli.... weeeee.. ( tepu - tepuk tangan... ) mesin untuk potong felt.. bukan takat potong felt, mesin ni boleh potong macam - macam la.. contohnya kertas dan foam. Walaupun mesin ni kecik, tapi beliau sangat hebat lor.. so, jangan pandang beliau sebelah mata okey... +___*

hepi siot weh leh beli mesin ni, pasni boleh proceed order laju - laju lagik.. mesin ni dalm kategori mampu milik tau, tak mahal sangat pun, untuk crafter memang berbaloi sangat - sangat..meh tengok pic beliau.. :)


See... yang kuning tu kotak dia, mesinnya yang tecik kaler putih a.k.a cam mesin gelek popia tu.. huhuhuhu

Tengok nehh, punya la mudah nak handle mesin ni, sampaikan asst.manager yang umo 8 tahun pun begitu gigih menggunkan beliau.. hahha... pasni dapat bonus okey.. (^_^)

 dah jadik cam mainan dia pulak.. (+__+)
( abaikan munge2 centa tu... munge tu next entry citer na... )

Ni contoh keychain yang dibuat guna mesin tu.. comel kan?... gelek -gelek ja wehh....
ha... korang pun nak beli ke mesin neh?... Miera tak jual mesin ni okey, cuma kongsi produk bagus ni ja.. ekekeke... tapi ni Miera bagi link tempat jual dia, kalau korang nak beli, boleh contact owner dia terus o.k...
Yaya Craftshoppe
atau kat sini...
Yaya Cabin Enterprise

harap - harap betul la linknya tu... hik,.. hik.. sharing is caring la... :)

o.k la korang, da dekat nak raya ni, nak wish siap - siap la... Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Batin ya... Maaf kalau ada terkurang saya dalam berbisnes ni..
Dum.. Dam.. Dum.. Dam... bunyi mercun.. lalalala....

P/s : Next Entry... Big D.I.Y project for My E-Day... tunggu tau.. :) :) :) .....

8 ulasan:

  1. salam miera...acuan cutter huruf tu jual asing ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam... Ya.. Dies untuk huruf dan bentuk2 lain tu jual berasingan. Tapi usually supplier mesin ni ada jual dies ni sekali ( harga berasingan la... ) (^_^)

      Padam
  2. Harga dia lebih RM200++... tak termasuk dies bentuk2 dia tu... yg tu kna beli asing. Dies paling kecik @ simple pun RM20 keatas...

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Salam sis Fari, masa saya beli RM230.00 untuk mesin ni shj.

      Padam
  4. Salam kak...nk tyer ape nama mesin nie ye..nk try cari kat lazada..tp xtw nk tulis ape...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam zana,..mesin ni nama Crexion Creative Sharper, tapi kat lazada tak da jual ni rasanya ;)

      Padam