Ahad, 7 September 2014

Felt Animal Key Chain

Assalamua'laikum,...

Hai korang!!..

Lately mood tengah rajin update blog, sambil-sambil share dengan korang hasil kraft saya kan...
Baru-baru ni customer mintak buat key chain comel-comel... tempahan dari regular customer dan repeat order dari beliau ni.

tiga sekawan

Mek Gedikss...

Mr. Garong

Incik Hensem

Semua keychain ni saya tak ada ready stok tau, saya buat bila ada tempahan ja. Korang buleh ja nak request bentuk apa pun, saya cuba buat kan. 
Nak sambung buat bantal pulak... bantal dah banyak buat buat, tapi selalu terlupa nak snap gambar.. jadi tak dapat la nak share sini. huk.. huk... 

Terima kasih sudi singgah.
Babai Korang!!!.... (^__^")y




1 ulasan:

  1. ha comel2.. lame dah xberkraf felt ni.. jadi malas pulak

    BalasPadam